servieskastenkasten servieskasten

Servieskasten Fairwood Tiel - 0344-640035 - info@fairwood.nl

Kasten outlet fabrieksprijzen

Informatie

Fairwood is een leverancier van houten vloeren, parket, lambrisering, terrashout, tafels en kasten.
Fairwood is een zusterbedrijf van een grote nederlandse houtimporteur-exporteur. Deze houthandel levert hout aan meubelfabrikanten door heel Europa.
Het spreekt voor zich dat hierdoor nauwe contacten zijn ontstaan tussen de verschillende meubelfabrikanten en Fairwood. De servieskasten die Fairwood in haar programma heeft komen daarom rechtstreeks van de fabriek, zonder enige andere tussenpersoon.
Bovendien zijn servieskasten niet het meest belangrijke product van Fairwood. Fairwood is in eerste instantie gespecialiseerd in houten vloeren. Hiermee moet Fairwood haar geld verdienen.
Servieskasten kunnen daarom door Fairwood tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan u worden aangeboden. Overheadkosten zijn immers laag, inkoop is laag en de marge wordt eveneens gering gehouden.
Het voordeel is daarom voor de klant die voor een redelijke prijs een kwalitatief hoge kwaliteit in een servieskast krijgt aangeboden. Alle servieskasten zijn geproduceerd in Europa en worden niet geimporteerd uit goedkope import landen als China, Mexico, India etc.